Mød vores behandlere

Indehaver og frisør - Mette

Som indehaver af Studio M og færdiguddannet frisør har jeg, Mette, specialiseret mig i farvebehandlinger, ekstensions og klipninger – lige siden 2004. Jeg sætter pris på at få mine kunder til at opleve følelsen af luksus og velvære i min salon.

Jeg er passioneret omkring at følge tidens trends for både herre- og kvindefrisurer samt altid at rådgive mine kunder baseret på mine mange års erfaring.

Som kunde hos mig bliver du altid taget imod med et smil og et endegyldigt fokus på dig og dit hår. Jeg tager mig altid god tid til at give dig en faglig vurdering af dit hår samt rådgive dig om vores professionelle produkter og efterfølgende styling.

Book tid til behandling hos Mette her

Frisør – Katja

Som frisør hos Studio M sætter jeg, Katja, god tid af til alle behandlinger, hvor jeg prio-riterer en høj faglighed samt lækkert og naturligt hår.

Jeg har mere end 10 års erfaring i branchen, hvor jeg har arbejdet i én af Frederiksbergs førende saloner og deltaget på Sassons Akademi i London af flere omgange. Som frisør elsker jeg at forny mit håndværk og sætte mine kunders oplevelse i højsædet.

Som kunde hos mig inkluderer din behandling altid om rolige hænder, nærvær og til-stedeværelse, så du kan læne dig tilbage og nyde en eksklusiv behandling.

Book tid til behandling hos Katja her

Fodbehandler – Charlotte

Mit navn er Charlotte, og jeg er 35 år. Jeg deler lokaler med Studio M, hvor jeg tilbyder fodbehandlinger.

Jeg er uddannet i 2017 fra fodterapeutskolen i København. Jeg har siden, jeg blev udlært arbejdet indenfor faget, ligesom jeg har været faglærer i en periode på skolen.

Jeg elsker virkelig mit erhverv som statsautoriseret fodterapeut og sætter en stor ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde hver eneste gang, så mine kunder kan gå fra klinikken fuld af velvære.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 22300028 ved spørgsmål.

Book tid til behandling hos Charlotte her